Truca’ns 93 336 56 54
info@jaumebalmes.com

La Formació Professional al Balmes!

Comparteix

En el CE Jaume Balmes, situat a L’Hospitalet de Llobregat, estem compromesos amb oferir una formació professional de qualitat que prepari als nostres estudiants per al món laboral en constant evolució.

Reconeixem la importància i rellevància de la formació professional en el panorama educatiu actual, i per això, oferim una àmplia gamma de cicles formatius de grau superior dissenyats per a satisfer les necessitats i aspiracions dels nostres alumnes.

Els nostres cicles formatius de grau superior abasten una varietat de camps, des d’Assessoria d’Imatge Personal i Corporativa fins a Màrqueting i Publicitat, passant per Administració i Finances, Ensenyament i Animació Socioesportiva i Sistemes de Telecomunicacions i Informàtics.

Cadascun d’aquests programes està dissenyat per a proporcionar als nostres estudiants les habilitats pràctiques i el coneixement teòric necessaris per a tenir èxit en les seves futures carreres professionals.

Tallers per l’alumnat de Batxillerat!

Recentment, els caps de departament dels nostres cicles formatius de grau superior van dur a terme una sèrie de tallers dirigits als estudiants de primer any de batxillerat.

Aquests tallers tenien com a objectiu principal mostrar als alumnes les múltiples oportunitats i possibilitats que tenen a la seva disposició en triar la formació professional en el Balmes.

Des de presentacions interactives fins a activitats pràctiques, els estudiants van tenir l’oportunitat d’explorar de primera mà les diferents àrees d’estudi i comprendre com aquestes s’alineen amb els seus interessos i metes professionals.

Per què escollir la Formació Professional al Balmes?

La formació professional en el Balmes va més enllà de l’adquisició d’habilitats tècniques; es tracta d’oferir una experiència educativa integral que prepari als nostres estudiants per a enfrontar els desafiaments del món laboral actual. El nostre enfocament pràctic i orientat al mercat laboral garanteix que els nostres graduats estiguin ben preparats per a ingressar al mercat laboral amb confiança i competència.

A més, la nostra ubicació estratègica a L’Hospitalet de Llobregat brinda als nostres estudiants accés a una àmplia varietat d’oportunitats de pràctiques professionals i col·laboracions amb empreses locals, la qual cosa els permet adquirir experiència pràctica i establir connexions valuoses en el seu camp triat.

Al Balmes, creiem fermament en el valor i la importància de la formació professional com una opció educativa vàlida i rellevant. Els nostres cicles formatius de grau superior ofereixen als estudiants l’oportunitat de desenvolupar habilitats sòlides i rellevants que els prepararan per a enfrontar els desafiaments del món laboral actual i futur.

 

Uneix-te a nosaltres i descobreix el potencial de la formació professional en el Balmes!

Altres notícies i Novetats

Sin categoría

La Formació Professional al Balmes!

En el CE Jaume Balmes, situat a L’Hospitalet de Llobregat, estem compromesos amb oferir una formació professional de qualitat que prepari als nostres estudiants per

alumnos del CFGS de telecomunicaciones en una salida a la UPC
Sin categoría

El CFGS de Telecomunicacions va a la UPC!

El Cicle Formatiu de Grau Superior de Sistemes de Telecomunicacions i Informàtics es caracteritza per la seva metodologia pràctica. A més de les classes al