Truca’ns 93 336 56 54
info@jaumebalmes.com

El CFGS de Telecomunicacions va a la UPC!

alumnos del CFGS de telecomunicaciones en una salida a la UPC

Comparteix

El Cicle Formatiu de Grau Superior de Sistemes de Telecomunicacions i Informàtics es caracteritza per la seva metodologia pràctica.

A més de les classes al Balmes, el nostre alumnat fa sortides que enriqueixen la seva formació i, a més, els hi donen una visió més real del que estudien.

 

Un exemple va ser la setmana passada, quan l’alumnat del CFGS de Sistemes de Telecomunicacions i Informàtics van fer una sortida a la UPC per a assistir a un taller de ciberseguretat i criptografia.

En aquest, van aprendre coses molt interessants que podran aplicar més endavant i que complementa la seva formació a l’aula.

A més, van poder entrar al Laboratori de Nanosatèl·lits i Càrregues Útils (UPC NanoSat Lab), una iniciativa interdepartamental que pertanyent a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona (ETSETB – TelecomBCN).

La seva activitat principal és el disseny i desenvolupament de missions de nanosatèl·lits i en explorar conceptes innovadors de sistemes de petites naus espacials, entre d’altres.

 

Va ser una experiència molt enriquidora i interessant!

 

Si vols conèixer més d’aquest cicle, fes clic al botó!

Altres notícies i Novetats

Sin categoría

La Formació Professional al Balmes!

En el CE Jaume Balmes, situat a L’Hospitalet de Llobregat, estem compromesos amb oferir una formació professional de qualitat que prepari als nostres estudiants per

alumnos del CFGS de telecomunicaciones en una salida a la UPC
Sin categoría

El CFGS de Telecomunicacions va a la UPC!

El Cicle Formatiu de Grau Superior de Sistemes de Telecomunicacions i Informàtics es caracteritza per la seva metodologia pràctica. A més de les classes al