Truca’ns 93 336 56 54
info@jaumebalmes.com

Carnestoltes al CFGM de Perruqueria i Cosmètica Capil·lar

Comparteix

L’assignatura de Crèdit de Síntesi que realitzen els alumnes de 2n del CFGM de Perruqueria i Cosmètica Capil·lar, està formada per diferents projectes on els alumnes demostren els coneixements adquirits durant els dos anys del cicle. A més, es potencia la creativitat mitjançant projectes que els alumnes tenen molt sovint. Un exemple va ser el projecte de Carnestoltes.

En aquest projecte, l’alumnat ha de crear un personatge des de zero. Aquest personatge ha de tenir una història al darrere, que els alumnes s’han d’imaginar. Tot això ho expliquen a través de la imatge, tant en l’àmbit de la perruqueria, maquillatge o posticeria, com amb el vestuari. L’objectiu és aconseguir que, amb tots aquests elements, el personatge l’expliqui sola.

Els alumnes expressen històries, sentiments i vivències a través dels personatges, sent també un exercici d’intel·ligència emocional. Ho poden fer a través del mateix maquillatge, el vestuari i, fins i tot, amb les olors.

Aquest any, el nostre alumnat ens ha sorprès amb aquestes històries increïbles! Us deixem cinc exemples on podeu veure fins on pot arribar la imaginació i la creativitat.

Al Balmes creiem que aprendre és qüestió de pràctica. Per aquest motiu, enfoquem les classes a exemples de la realitat que faran que aprenguis d’una manera molt participativa i creativa. D’aquesta manera, l’alumnat aconsegueix assimilar tots els objectius d’aprenentatge basant-se en experiències i projectes personals.

Podeu veure més treballs del nostre alumnat d’Imatge Personal del CFGM de Perruqueria i Cosmètica Capil·lar o d’altres cicles a la web de Balmes Image o a les seves xarxes socials:

Altres notícies i Novetats

Sin categoría

La Formació Professional al Balmes!

En el CE Jaume Balmes, situat a L’Hospitalet de Llobregat, estem compromesos amb oferir una formació professional de qualitat que prepari als nostres estudiants per